Räddningen! Hösten rivstartar på Karlstad bokcafé

Hösten rivstartar redan 24/8 på Karlstad bokcafé när vi tillsammans med Johan Erenberg bjuder in till ett samtal om klimatkrisen.

Hur ska Karlstad bidra till att lösa klimatkrisen? Onsdagen 24 augusti, klockan 19.00 på Arenan, besöker Johan Ehrenberg vår kommun och ger oss inspiration och konkreta åtgärdsförslag för att bli en ännu bättre klimatkommun.

Medverkar gör också Linda Larsson (S), Monica Bubholz (MP) och Alexander Thorin (M).

Johan gör en turné i ett 30-tal städer och på onsdag har turne’n nått Karlstad. Johan Ehrenberg är grundare av tidningen ETC, har startat solparken i Katrineholm och är en pionjär inom solenergi och elektrifiering av vårt samhälle. Via ETC bygg har Johan visat att det är fullt möjligt att bygga moderna lägenhetshus i trä med minimal klimatpåverkan. Få personer som Johan besitter så mycket kunskap och praktiskt kunnande om hur vi måste utveckla våra samhällen!

Med rätt tillväxt kan Karlstad fortsätta utvecklas och bli en del av klimatkrisens lösning. Varmt välkomna!

För frågor om detta arrangemang, kontakta: 

Hasse Zimmerman
Strandvägen 11D
65217 Karlstad
0708899421